Gmail offline – primele impresii

de vo 2 zile ma joc cu gmail offline. nu se misca rau deloc. chiar si cu o conexiune de viteza medie, isi face treaba. Mai greu a fost pina a descarcat toate mesajele.

Erorile pe care le primesc din cind in cind sunt funny, dar e… in beta. nu poti sa le zici nimic, nu?

cu ocazia asta am mai facut curatenie in Gmail. Aveam vo 18 mii de mailuri si am ramas la 10 mii.

baietzii zic ca merge doar in US si UK. inteleg ca pe baza de IP. ce fac eu atunci cind vin in Romania? Serviciul va fi activat in continuare, dar mesajele nu se sincronizeaza, or what?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Poti sa vii linistit in Romania deoarece merege si aici. Eu l-am incercat inca de acum 2 zile.

  2. merge si in romania. mie mi-a fost activat pe cont acum vreo doua zile si de atunci ma joc cu el…

    btw, a observat cineva ca a fost introdus modul offline si pentru google reader? nu am vazut pe nimeni sa comenteze despre asta…sau era de mai demult si nu stiam eu? (nu am mai avut instalat google gears pana acum)

  3. i-mi place si mie,cind spun ei ca serviciul e activa pentru SUA si UK trebuie doar sa setezi GMail-ul in Engleza si de obicei functioneaza

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*