Gmail ne pregateste ceva, pe limba lui

mi-ar placea, desi stiu ca nu imi foloseste sa primesc de la Gmail povestea despre care se vorbeste deja pe net. Nu mai stiu pe unde am vazut-o dar suna asa: trimiti un email scris in romaneste unui vorbitor de … chineza, sa zicem. apesi un buton inainte de asta, sau bifezi o casutza si Gmail traduce automat mailul in limba destinatarului.

Simplu si ei au tehnologia sa o faca.

Nu stiu cit de securizata e toata povestea. Adica nu vreau sa-mi vad email-urile mele in chineza pe tot netu…

Asta ar fi un cadou frumos la aniversarea de 5 ani a Gmail…

LE: am gasit o sursa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*