gata de drum?

As vrea sa spun ca sunt gata. dar mai am atit de multe de facut aici si toate s-au aglomerat pe ultimele zile.

ma bucura faptul ca azi am reusit sa fac o mare schimbare (dpdv profesional) dupa aproape 2 ani. acum sunt pregatit sa avansez.

urmeaza un concediu lung (2 luni si jumatate), care este deja impartit intr-o gramada de chestii care asteapta sa fie rezolvate. Toate la timpul lor.

voi incerca totusi sa scriu mai mult in categoria “Branding de tara“. Asta inseamna ca voi observa din nou Romania din afara.

Drumul pina acasa va incepe cu o plimbare lunga prin Europa, asa ca o sa am de povestit. Asta daca s-a inventat wifi-ul prin hotelurile si restaurantele din Germania/Austria si vestul Romaniei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. s-a inventat, in unele :D
    daca ai noroc e gratis, iei un cod de la receptie si Voila, ai net.
    daca nu, dai de ZAPP, VODAFONE, si alte chestii gen, si platesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*