backToUp pentru iPhone

daca nu ai incredere in iTunes (cum? nici tu nu ai?) de azi poti sa folosesti o alternativa pentru salvarea contactelor, sms, bookmarks, call history, calendar, notes, preferinte si setari.

backToUp stie sa faca un back-up, sa faca restore din el, sa-l stearga sau sa-l updateze.

deocamdata, BackToUp merge doar cu Mac OS X. Apropo, jucaria nu e usor de folosit. Ai nevoie de SSH si totul se face in Terminal. dar merge.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*