Fundația Telekom și Telekom Romania Communications oferă gratuit cursuri intensive de digitalizare pentru tineri

Telekom România

Fundaţia Telekom și Telekom Romania Communications îi invită pe tinerii care doresc să dobândească noi cunoștințe în mediul digital să participe la cursul Smart Digital „Cum să păşeşti cu dreptul într-o carieră digitală?”. Smart Digital se află deja la a doua ediție și este gratuit, urmând a se desfășura online în perioada 22 iunie – 26 noiembrie 2021.

Cursul se adresează studenților și absolvenților de facultate cu vârste cuprinse între 20 și 45 de ani care își propun să urmeze o carieră în domeniul digital. Pe parcursul a 5 module ce vor însuma 14 ore de training, cursanții vor beneficia atât de informații teoretice, cât și de exerciții practice.

Pentru a se înscrie, cei interesați trebuie să îndeplinească criteriile de eligibilitate privind vârsta și educația și trebuie să trimită organizatorilor o scrisoare de motivaţie relevantă, prin care să demonstreze dorinţa şi utilitatea participării la curs. Înscrierile se vor face online, în perioada 1 – 15 noiembrie, pe pagina http://smartdigital.fundatiatelekomromania.ro/.

Cursul va fi susținut de experți cu experiență din cadrul companiei Telekom Romania Communications: Roxana Ceialâcu – Lead Agile Coach Digital Romania, Andreea Popescu, UX Mentor, Lavinia Nica – UX Writer & Product Owner, Setin Măgănean – UX Designer, Digital Care, Digital Care Tribe și Cătălin Iordache – Senior Financial Analyst, Data Analytics Tribe.

„Dezvoltarea accelerată a Internetului și a tehnologiei subliniază faptul că este o nevoie tot mai mare de profesioniști cu competențe digitale în sectorul muncii. În acest context, continuăm seria cursurilor SmartDigital dedicate celor care doresc să urmeze o carieră în domeniu sau doar să își îmbunătățească abilitățile digitale. Le oferim participanților un curs intensiv și interactiv, în cadrul căruia vor avea oportunitatea de a învăța direct de la experți din mediul corporativ cele mai bune practici în domeniu. Cursanții vor învăța cum să performeze în mediul digital, tehnici în copywriting, cei 4V care asigură succesul personal și profesional, introducere în experiența utilizatorului (UX) și vor afla cum să abordeze eficient diferite probleme de business astfel încât să devină esențiali în echipa din care fac parte”, a declarat Ionela Păunică, Director Executiv al Fundației Telekom Romania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*