frisoane de la “google GADGET ads”

super tare: un produs inca nelansat de google da batai de cap bloggerilor si webmaster-ilor in general. asta e ca povestea aia cu drobu de sare. pe scurt google are de gind sa scoata pe piata un nou tip de reclame. ele vor aparea pe paginile personalizate ale google dar vor fi distribuite si prin google AdSense.

diferenta intre reclamele text sau flash care exista deja si viitoarele "google gadget ads" este ca te vei trezi ca ai pe blog un gadget nou fara sa-l fi instalat tu acolo. si asta nu numai ca-ti deranjeaza cititorii ba chiar iti face pagina sa mearga mai greu.

eu zic ca google nu va lasa drobul de sare sa cada pe blog-uri… 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*