foodpanda: Numărul comenzilor de flori a crescut de 25 ori în perioada 1-8 martie

umărul comenzilor de flori a crescut de 25 ori în perioada 1-8 martie

Potrivit platformei de comenzi și livrări rapide foodpanda, numărul comenzilor înregistrate la florăriile partenere a crescut de 25 de ori în intervalul 1 – 8 martie, cu ocazia celor două sărbători ale primăverii, comparativ cu media săptămânală din prima lună și jumătate a anului. Vârful comenzilor de la florăriile disponibile în secțiunea Shops / Magazine din aplicația foodpanda a fost atins în data de 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii.

Totodată, compania a înregistrat o creștere semnificativă a comenzilor și pe segmentul de produse de beauty, foarte solicitate în această perioadă. Astfel, în intervalul 14 februarie – 8 martie (între Ziua Îndrăgostiților și Ziua Internațională a Femeii), numărul comenzilor pentru produsele cosmetice a crescut de aproape trei ori.

Valoarea medie a unei comenzi specifice pentru această perioadă, care a inclus produse de cosmetică sau flori, a fost de 110 lei. Cea mai mare comandă a fost înregistrată în Cluj-Napoca, în valoare de 690 lei și a constat în mai multe buchete de crini și de lalele colorate.

„Pentru o săptămână, putem spune că foodpanda s-a transformat în flowerpanda, numărul comenzilor de flori având o creștere extraordinară. Am pregătit oferte pentru toate preferințele cu ocazia primelor sărbători ale primăverii, foarte populare în cultura românească, iar tot mai mulți clienți, în special bărbați, au văzut în foodpanda soluția <<salvatoare>> pentru a comanda rapid buchete de flori menite să aducă un zâmbet în plus persoanelor dragi din viața lor. În același timp, ne bucurăm că putem sprijini activitatea florăriilor și a altor retaileri de profil, în special într-o perioadă ca aceasta când oamenii evită pe cât posibil deplasările”, a declarat Andreea Petrișor, Managing Director foodpanda România.

Potrivit reprezentanților companiei, în topul orașelor care au generat cele mai multe comenzi în intervalul 14 februarie – 8 martie, s-au aflat: Cluj-Napoca, București, urmate de Brăila, Constanța și Botoșani.

În ultimul an, foodpanda a listat pe platformă peste 1200 de magazine din toată țara în categoria Shops / Magazine din aplicație, de la lanțuri cunoscute de hipermarketuri până la magazine de proximitate, farmacii, florării, librării, crame de vin sau producători locali.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*