foodpanda deschide o nouă locație pandamart în Cluj-Napoca și oferă acoperire integrală a municipiului pentru cumpărături rapide, livrate în 30 de minute

Livrator foodpanda. FOTO foodpanda

Platforma de comenzi și livrări rapide foodpanda anunță deschiderea unei noi locații pandamart în Cluj-Napoca. pandamart este o rețea de magazine proprii foodpanda de la care utilizatorii pot comanda digital, doar din platformă, cu livrare în 30 de minute. Acesta este cea de-a doua locație pandamart pe care compania o deschide în oraș în prima jumătate a acestui an. Odată cu deschiderea noii locații, foodpanda va oferi acoperire integrală a municipiului Cluj-Napoca pentru comenzi și livrări de la pandamart.

Produsele disponibile în supermarketul digital pandamart vin în completarea ofertei marilor lanțuri comerciale din Cluj-Napoca listate pe platformă și se axează pe nevoile imediate ale clienților săi, cumpărături rapide care pot fi livrate în jumătate de oră.

Clujenii pot accesa oferta celui mai apropiat pandamart în secțiunea Shops / Magazine a platformei, având disponibile în prezent peste 2000 de produse de uz cotidian cu livrare rapidă. Printre categoriile listate în oferta pandamart se numără: fructe și legume, lactate și ouă, mezeluri și carne proaspătă, produse congelate, băcănie, produse pentru mic dejun, dulciuri și gustări, apă, sucuri și băuturi, produse din tutun, alcool, pâine și produse panificație, cosmetică și îngrijire personală, produse destinate mamei și copilului sau produse pentru animale de companie. În completarea acestora, compania a introdus și noi categorii precum: produse pentru diete speciale (cum ar fi cele pentru diete vegane sau fără gluten), băuturi artizanale sau produse românești.

„Clujenii sunt printre cei mai activi utilizatori ai platformei foodpanda, fie că vorbim despre comenzi de la restaurante sau de cumpărături rapide. Datorită succesului înregistrat de prima locație pandamart inaugurată în Cluj-Napoca la începutul acestui an, am decis să deschidem încă o locație pandamart în oraș și să oferim acoperire integrală pentru cumpărături ce pot fi livrate în 30 de minute. Ne propunem astfel să devenim serviciul rapid la care clienții noștri apelează cu prioritate atunci când au nevoie imediată de produse de uz cotidian, complementar ofertei variate a retailerilor parteneri”, a declarat Andreea Petrișor, Managing Director foodpanda România.

Potrivit reprezentanților companiei, flota de livratori foodpanda va livra produsele solicitate de clienți în 30 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicație. Valoarea minimă a unei comenzi este de 49,99 lei, iar taxa de livrare pornește de la 5,99 lei și diferă în funcție de zona de livrare sau de campaniile în derulare. Intervalul orar în care clujenii pot face comenzi de la pandamart este cuprins între orele 09:00 și 23:00.

În prezent, primele trei locații pandamart funcționează în București și Cluj-Napoca, urmând ca pe parcursul acestui an compania să extindă rețeaua de magazine și în alte orașe din țară, precum: Oradea, Târgu Mureș, Pitești, Ploiești sau Iași.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*