FlixBus își  dublează oferta de călătorii din România pentru sezonul de vară

FlixBus reia cursele cu autocarul din și spre România FOTO: FlixBus
Autocar FlixBus FOTO: FlixBus

FlixBus, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate din Europa, își mărește oferta de călătorii din România și crește frecvența tuturor curselor pentru sezonul de vară. Începând cu 20 iunie, pasagerii vor avea la dispoziție mai multe curse cu autocarul spre 15 țări din Europa, cât și noi destinații precum Istanbul și cele mai cunoscute stațiuni de pe litoralul bulgăresc – : Kavarna,Varna, Nisipurile de Aur și Albena.

Datorită unui model de business flexibil și prin monitorizarea atentă a fluxului de pasageri, compania are expertiza și posibilitatea de a reacționa anticipativ la cererea în continuă schimbare. Astfel, comparativ cu vara trecută, FlixBus și-a dublat oferta de călătorii din România pentru a răspunde celor mai căutate destinații de vacanță.

„În ultimii ani am dezvoltat o rețea extinsă spre Europa oferind posibilitatea de a călători din peste 100 de orașe din România în peste 15 țări. În această vară, am reușit să ne dublăm oferta de călătorii comparativ cu anul trecut și să oferim posibilitatea de a călători spre noi destinații prin începerea curselor spre Istanbul sau spre litoralul din Bulgaria. Ne dorim să oferim o alternativă de călătorie accesibilă, confortabilă, sigură și prietenoasă cu mediul și observăm că pasagerii își doresc să călătorească din nou și tot mai mulți dintre ei aleg autocarul pentru vacanțe”, a declarat Adrian Rășoiu, reprezentant FlixBus România.

Vacanțe pe plajele din Bulgaria și curse zilnice spre trei capitale europene

Începând cu 30 iunie, FlixBus reia cursele sezoniere spre unele dintre cele mai populare destinații de vacanță din Bulgaria: Varna, Kavarna, Nisipurile de Aur și Albena. Autocarele vor circula de 5 ori pe săptămână de joi până luni cu plecare de la ora 8 dimineața din Autogara Militari. Călătorii vor putea ajunge la cea mai apropiată destinație de pe litoralul bulgăresc, Varna, în mai puțin de 4 ore din București. Cei care aleg o vacanță în stațiuni precum Nisipurile de Aur, Kavarna sau Albena, se vor putea bucura de priveliștea plajei și a mării în jurul prânzului.

„Dacă ne uităm la prețurile tot mai ridicate ale carburanților, transportul în comun și transportul colectiv joacă un rol tot mai important. Autocarele pe distanțe lungi pot fi o soluție foarte convenabilă pentru cei care își plănuiesc o vacanță cu buget redus. Cu ajutorul partenerilor noștri locali am reușit să creăm o ofertă atractivă spre unele dintre cele mai populare destinații de vacanță pentru sezonul de vară și să oferim o alternativă accesibilă și sigură la autoturismul personal”, a precizat Adrian Rășoiu.

Din 23 iunie, FlixBus va relua și cursele spre Veliko Tarnovo, o altă destinație ideală pentru un city-break aproape de casă. Pretul biletelor pornește de RON 44.90 pentru o călătorie de mai puțin de 4 ore. Din București, românii pot deja călători zilnic cu Flix în Sofia, una dintre cele mai populare alegeri pentru cei care apelează la autocar.

În perioada de vară, autocarele verzi vor circula zilnic între Bucureși și  Budapesta, un oraș foarte apreciat pentru atracțiile turistice și băile termale. De asemenea, călătorii din Timișoara vor avea la dispoziție curse zilnice spre Praga sau Viena.

Biletele spre litoralul bulgăresc pot fi deja rezervate prin intermediul site-ului și aplicației FlixBus.

Curse zilnice cu autocarele Flix spre Istanbul

La începutul lunii iunie, FlixBus a anunțat primele curse directe din București spre Istanbul în colaborare cu Kamil Koç, conectând Turcia la rețeaua europeană Flix care cuprinde peste 2.500 de destinații.

Alături de Bulgaria, Turcia este una dintre cele mai populare destinații pentru turiștii români, mai ales pentru perioada estivală, oferind mai multe variante de vacanţe – de la sejur la mare, la circuite turistice ori city-break-uri. Datorită unei cereri ridicate din partea pasagerilor, FlixBus va opera curse zilnice din București spre Istanbul.

Kamil Koç operează o rețea de autocare extinse în Turcia, iar din Istanbul se poate ajunge în peste 60 de alte destinații precum Ankara, Bursa, Antalya, Kusadasi sau Izmir.

Autocarele vor ajunge la ora 8 dimineața în cea mai mare autogară din Istanbul, Esenler. Pasagerii își pot planifica deja călătoria spre Istanbul, biletele fiind disponibile pe site-ul companiei, dar și la agențiile de turism partenere. FlixBus colaborează în România cu agenții partenere care oferă bilete în 1.400 de puncte de vânzare în România. Prețurile biletelor pornesc de la RON 120 lei per segment de călătorie.

FlixBus mărește numărul  curselor spre Kiev

La începutul lunii aprilie, FlixBus a anunțat reluarea curselor spre Kiev, precum și spre Zhytomyr, Rivne, Vinnytsia, Uman, Khmelnytskyi, cât și Ternopil.  Din 23 iunie, o nouă linie FlixBus va conecta Kiev și Wroclaw, pentru a răspunde numărului tot mai mare de persoane care călătoresc spre Ucraina. Autocarele operate în colaborare cu parteneri de transport ucrainieni vor circula pe această rută de patru ori pe săptămână.

În total, zece rute internaționale directe FlixBus sunt acum disponibile pentru călătorii din Ucraina spre Polonia, Republica Cehă și Ungaria

Începând din luna martie, FlixBus oferă bilete gratuite spre Europa refugiaților ucrainieni din Przemyśl, Rzeszów, Suceava și Tulcea, orașe aflate în apropierea granițelor cu Polonia și România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*