Flavor Flav

poate ca nu stii cine e. asa cum nu am sttiut nici eu cind l-am avut aseara in fata pentru citeva minute. (gees, unde e aparatu foto cind ai nevoie de el)

Flavor Flav (rapper celebru, membru al si mai celebrei Public Enemy) vine aseara la mine (eu fiind la munca), discutam citeva minute de una alta si cind sa plece omu apar doi pusti si incep sa se isterizeze pe acolo pe linga el.

pina sami dau eu seama despre ce e vorba, unu dintre ei imi zice: “oh my god, do u know who you’re talking to?” eu ridic din umeri si imi zice e Flavor Flav. fata nu imi spunea mare lucru, dar cind am auzit numele mi-a sunat cunoscut.

apoi pushtii o vad pe nevasta-sa si incep sa se isterizeze si mai tare. aparent si femeia (acum o doamna la peste 35 ani, cam plinutza) era (aproape) la fel de celebra in bransa – Deelishis.

macar d-aia o sa port eu aparatu foto a mine de acu inainte…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*