ce faci cu blogu daca vei cistiga la loto

sa zicem…

castigi la loto. citeva milioane. iti dai seama ca toata lumea iti va vizita blogu.

ce faci cu el? il mai tii? de prin nush-ce insule exotice. il dai la blog-sitter? platesti pe cineva sa-ti faca teme customizate si iti faci reclama de google adSense? sau ai si alte idei?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Nu numai ca il pastrez, dar il transform intr-un jurnal de calatorie unde pun poze si impresii de prin locurile [multe] pe care le voi vizita. Mai degraba as renunta la job decat la blog. :P

  2. Mi-ar plăcea să am această problemă. Probabil că mi-aÅŸ schimba titlul blogului în „Viaţă de bogătan” ÅŸi m-aÅŸ arăta scârbit de calitatea slabă a caviarului servit pe Coasta de Azur ÅŸi de cât e de Å£opârlan Abramovici pentru că s-a îmbătat ca porcul când l-am invitat la cină pe iahtul meu. Te anunÅ£ când voi avea această problemă…
    (Sper să fie curând…)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*