Flash drive sau computer?

stiu ca poti sa ai un sistem de operare care sa lucreze de pe un Flash Drive, dar chiar si asa, jucaria de mai jos nu-si are rostul.

Tu ai da 900 dolari pe un Flashdrive cu o capacitate de 256GB? Mai bine mai pui o suta-doua si iei un MacBook Pro de 13″. Sunt convins ca peste 5 ani asemenea jucarii vor fi comune, iar preturile vor fi atit de mici incit nimeni nu va fi interesat sa cumpere unul atit de butucanos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Nu chiar e stupid ,in schimb as fi dispus sa dau 900 $ pe un IO Drive ,din pacate exista sanse mici sa apara prin romania asa ceva fara conversia de 1 la 1 cu EURO si o suprataxa acolo ca sa ne simtim ca ultimi fraeri daca o cumparam
    http://www.fusionio.com/ioxtreme/

  2. Pentru cineva care greutatea, spatiul alocat sunt importante sau transportul printr-un mediu dur(nu de pomana se cheama traveler)cred ca e bine venit.

  3. 900$ nu dar 1000RON poate si mai bine daca ar avea rata de scriere/citire comparativa cu un hdd traditional.

    Banuiesc ca nu o sa asteptam mult pana va fi 300$. Vorbim la anu’ pe vremea asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*