Ajutor pentru … cei care au nevoie de el

In ultima vreme am inceput sa primesc o serie de mailuri care ma pun intr-o situatie ciudata. Sunt oameni care au nevoie de donatii pentru ei sau pentru copilasi aflati in stare critica. Nu e Spam si nici phishing ci doar romani care au nevoie de ajutor.

Evident, toti imi cer si mie, ca si altor bloggeri probabil, sa le mediatizez povestea. Si nu as avea nimic impotriva, pentru ca imi plac copiii si imi e mila de un ingeras bolnav, dar nu prea se potriveste povestea respectiva cu subiectele abordate de mine.

Nu vreau sa-i refuz, asa ca am dat mai departe povestea pe Twitter. Si cum Twitter-ul il consider la fel de important si informativ ca si blogul, sper ca acest mic gest sa-i ajute. Si mai ales sa nu se simta ofensati sau nebagati in seama.

Tu ce ai face?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. ideea cu twitter-ul e buna, pt ca acolo au sanse mai multe sa fie ajutati… asa as face si eu..

  2. ” nu prea se potriveste povestea respectiva cu subiectele abordate de mine.” – stiu ca nu asta a fost intentia ta, dar suna cinic! Eu zic ca ar fi ok sa faci o sectiune noua in care sa postezi exclusiv aceste strigate de ajutor si sa-ti mentii posturile de pe twitter! Cred (si sper) ca asa i-ai ajuta!

  3. eu unul as rezerva un tag pe blog si pentru astfel de situatii….poate tagul respectiv rezolva o viata

  4. faza cu twitter ajuta si nu prea. nu exista un forum/site la noi care sa se ocupe de asa ceva? daca e atunci ai putea pune un link spre acel site undeva in meniul din dreapta si sa-i trimitu pe toti care îţi dau mail sa posteze mesajele lor acolo (si le explici ca exista un link pe site-ul tau, plus ca pui si pe twitter).

    asta as face eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*