firefox server crash day

au vrut ei sa fie ziua recordului da nush cit o sa le iasa la cit de cazute au fost serverele mozilla.

aveam firefox 3 RC3 si am incercat sa dau un update direct. nu a vrut si chiar mi-a dat o eroare urita care nu am habar ce ar trebui sa insemne.

asa ca am intrat pe pagina lor ca sa iau firefox 3. surpriza: nu mergea.

am incercat din nou la ora 18:30 (adik dupa miezu noptii in romania) si a mers. deci romanii erau de vina… : ) si nici acum nu a mers. download-ul s-a intrerupt la jumatate. dupa 25 minute am reusit.

dupa instalare firefox mi-a si gasit un update pt corectorul ortografic de limba romana si pt foxmarks.

daca nu te-ai infruptat deja din bunatatile internetului anului 2008, ia firefox 3 de AICI.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. si eu m-am chinuit cam o ora pana sa reusesc sa downloadez ff3… si cand am vazut ca nu e compatibil cu 12 din add-onuri… am trecut iar pe 2 ;))

1 Trackback / Pingback

  1. 9 milioane de utilizatori firefox 3 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*