Firefox pentru Mac isi schimba imaginea

nu stiu daca ideile de fata sunt cele mai fericite, dar merita discutate. sper ca pina atunci cind vor fi implementate, Mozilla se va gandi de doua ori…

Firefox 3.7, vine pe la jumatatea lui 2010 cubutoane redesenate, casute mai patrate si tab-uri care sunt agatate de bookmark bar.

iar daca asta nu era de ajuns, Firefox 4.0 imprumuta imaginea Internet Explorer 7 combinata cu Google Chrome. din fericire, inca se discuta pe tema asta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*