Firefox 9

Firefox 9 s-a lansat astazi. Procesele de pe Mac imi arata asa:

– Firefox 9 cu 2 tab-uri deschise: 444MB

– Chrome 16 beta cu 4 tab-uri: 200MB.

Firefox mai are de lucru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Firefox 9.0 beta 6, pornit de ~24 de ore, folosit serios, 32 de taburi deschise, 37 de extensii: 700MB

    Chrome, pornit de 2 minute, un singur tab, 19 extensii, 443MB.

    Am incercat sa trec pe Chrome dar am renuntat dupa aprox 1 zi cand a ajuns la peste 3GB de RAM de ram folositi (cu 30-40 de taburi in mod curent). Plus ca nu am gasit extensii pentru tot ce am nevoie, cel mai mult ma deranjeaza ca la multe tab-uri nu se mai vede titlul paginii. Da, Chrome e mai rapid decat FF9 (care e mult mai rapid decat toate versiunile anterioare de FF)… pacat de problema cu memoria.

  2. Ms de anunt boio, am instalat azi Firefox da rnu vad diferenta doar daca accesez un site care are CSS3 si se comporta mai frumos efectele acelea ca si flash.

    Recunosc, de o luna folosesc SAFARI care este enorm de rapid.. pacat ca nu pot sa programez site-uri cu SAFARI ca nu are web development tools cu care lucrez pe Firefox.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*