firefox 3.1 beta 1 download

sunt un utilizator de firefoz beta inca de pe la versiunea 2 si ceva.

azi a aparut 3.1 beta 1 si nu m-am abtinut sa nu o descarc si sa o instalez. am avut shiretoko inca de la lansare, dar fiind numai un alpha build nu l-am putut folosi.

abia astept ca add-on-urile sa fie actualizate.

firefox 3.1 trece de acid 3 cu 89/100 – mai mult decit safari, firefox 3.0.3 sau google chrome in plus, se spune despre el ca este cel mai rapid browser de pe piata odata cu implementarea TraceMonkey javascript engine.

poti sa descarci si tu Firefox 3.1 beta 1 de AICI

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*