ai webcam? mergi la hollywood!

ambasada americii la bucuresti lanseaza o provocare pentru toti posesorii de webcam din romania. si nu numai…

faci un filmulet pe o anumita tema si te alegi cu o plimbare la washington, new york sau hollywood.

pelicula trebuie sa te arate pe tine, sau pe vecina de la 3 completind fraza “Democracy is…”. o postezi pe you tube si incepi deja sa-ti faci bagajul. daca esti bun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Chiar daca e putin off topic, Hollywood-ul e o panarama, as fi mai fericit cu o saptamana in Caraibe … sipping margaritas … :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*