firefox 3.0 beta3

chiar ma gandeam ieri daca merita sa instalez firefox 3 beta 3. am decis sa nu renunt la beta 2 tocmai pt ca citisem ca ar avea probleme. azi dimineata insa firefox mi-a cerut sa dau un restart. evident pt ca isi instalase singur update-ul.

nu l-am refuzat si am facut pasul fara un backup. totul a mers insa destul de bine aproape 14 ore.

imi place designul nou de la toolbars si alte citeva chestiutze pe care le-au adaugat baietzii. parca se misca si putin mai repede. dar pentru asta nu as baga mina in foc. il pastrez si il folosesc de zor. am pentru orice eventualitate ie7 si safari instalate.

daca nu a dat singur peste tine, poti sa descarci firefox 3 beta 3 de aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*