dasfidania

walmart in mexicpe unde mergi, in mexic, localnicii numesc orice magazin de suveniruri "mexican walmart". adik un amalgam de produse ieftine. astazi am gasit intr-un oras din vestul mexicului un adevarat "mexican walmart" – o filiala a celebrului lant de supermarketuri american.

ma asteptam sa gasesc preturi la fel de mici si am fost suprins sa vad ca un pachet de guma de mestecat costa 10 dolari!!! pretul de la raft este de ordinul sutelor si cifrele sunt insotite de semnul monedei americane.  m-am gandit ca este vorba de pesos totusi, asa ca am umplut cosul cu diferite produse. odata ajuns la casa am vazut ca cei 145 $ erau intr-adevar pesos si toate produsele nu valorau mai mult de 13 dolari americani.

mexicanii se feresc sa primeasca bancnote mari asa ca am platit cu credit cardul. vinzatoarea – o mexicanca blonda (o raritate printre localnici) s-a uitat la cardul meu de credit si la nume si la final, incercind sa para mai prietenoasa imi zice cu un accent sud-american: "dasfidania" :)

am eu fata de rus sau femeia ne vede inca parte a uniunii sovietice? 

2 Comments

  1. Eu cred ca tipa de la casa era o rusoaica stabilita in Mexic.Spera ca intr-o zi tot spunand asa ceva se va gasi unul sa-i zica :Natasa,ya tyebya lyublyu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*