Falldown Escape – ia-l gratis azi

Robert Neagu revine cu un joc pentru iPhone. Tot ce ai de facut este sa controlezi o mingiuca pentru a nu fi distrusa de partea de sus a ecranului.

Daca vrei super-powers poti sa le capeti cu scoruri foarte mari sau cumparandu-le cu un in-app purchase. Si aici vine surpriza: cine vrea 3000 puncte gratis trebuie sa scuture bine telefonul in ecranul de cumparare ;)

Falldown Escape este gratis astazi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*