fall out boy

ii stiam doar de pe la teveu, din cele citeva videoclipuri pe care le-au scos. ii mai auzeam ocazional prin mall-uri in magazine gen aeropostale si cam atit.

azi am gasit “infinity on high” – albumul lor din 2007 si m-a surpsins in mod placut. observ cu ocazia asta ca incepe sa-mi placa si genul asta de muzica. intineresc sau imbatrinesc?

doua video de referinte pt fall out boy: aici si aici.

“get me out of my mind. get you out of those clothes…”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*