14 Comments

 1. Pana una alta, DevTeam tocmai au anuntat PwnageTool 2.0 si au postat un filmulet de prezentare. Au decodat cu succes iPhone 3G si evident firmware-ul 2.0. Saptamana viitoare lanseaza aplicatia si ne bagam la update. Yuppy :)

 2. salut. cand vei face review-ul despre iphone 3G as fi curios daca ai putea sa faci o diferenta intre cele doua iphone-uri la cat de tare se aude sunetul. pe mine m-a deranjat mult ca se aude foarte incet. si apple se lauda ca 3G-ul se aude mult mai tare. ms mult ;)

 3. super tare :) iphone`ul 3g … sper sa il iau si eu din romania cu $199 :) fara tva… si sa mearga pe prepay .. imi incarc si eu cred ca asa cartela la un an :) in rest doar m-as juca pe el .. :D

  tare de tot :)

 4. Adi, se poate decoda ? Pt ca m-ar tenta sa-mi cumpar unul de pe ebay, dar evident sa am garantia ca pot sa-l si folosesc in Romania. Astept o parere…

 5. Avand in vedere ca esti de-al locului, cam ce pretz are un iphone 3g in USA la liber ? Ms…

 6. Au reusit hackerii sa decodeze iphone 3g ? Daca da stiti ceva software? Primesc si eu unul din U.S. si as vrea sa stiu daca se poate decoda? Sau imi recomandati sa imi cumpar iphone modelul vechi, pentru ca stiu ca ala se poate decoda.

 7. @strutter: ma indoiesc ca cineva poate sa scoata din US un iPhone 3G. el nu poate fi cumparat fara abonament!! inca…

  in plus 3G nu se poate decoda.

  modelul vechi e OK. dar mai bine astepti citeva luni pina apare iPhone 3G in romania.

1 Trackback / Pingback

 1. exclusiv: iPhone 3G imagini de la lansare si primele impresii | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*