Amorphis in concert la Bucuresti

din pacate nu am ajuns la concert, dar corespondentul special al boio.ro – “vali str” ne-a oferit superba fotografie de mai sus si cite informatii la cald ; )

sindrofia a fost (daca nu stiai deja) la romexpo, pavilionul 18. trebuia sa inceapa la ora 18, dar organizarea… romaneasca trebuia sa se faca simtita asa ca lumea a fost tinuta afara inca o ora juma.

cind au deschis usile, baietzii s-au gandit sa bage rockerii in sala doar doi cite doi pe o singura usa. daca nu o deschideau intr-un final si pe a doua, mai aveam si acum oameni care s-ar fi chinuit sa intre la concert.

distractia a tinut 4 ore si a meritat pina la ultimul banutz: sonorizare si lumini f bune. din pacate nu au lipsit taranii. prietenu Vali a nimerit unu cu blugi si geaca de piele neagra care purta niste adidasi albi “de bazar” si care avea chef sa dea din cap si sa se certe cu restul privitorilor. c-asa-i la concert.

toaletele ecologice erau la 500 metri de hala asa ca manelo-rockerii gen ala cu adidasi albi puteau sa-si dea drumu pe ei.

femeile? da, am avut si rockerite. 90% “strimbe” conform descrierilor elevate a celorlalti participanti. 5% BUNE. cu rochii d-alea lungi negre in stil “nightwish” si mai si dadeau din cap. restu de 5% doar BUNE : ) si stateau cuminti…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. linkin park vine in romania | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*