Amorphis in concert la Bucuresti

din pacate nu am ajuns la concert, dar corespondentul special al boio.ro – “vali str” ne-a oferit superba fotografie de mai sus si cite informatii la cald ; )

sindrofia a fost (daca nu stiai deja) la romexpo, pavilionul 18. trebuia sa inceapa la ora 18, dar organizarea… romaneasca trebuia sa se faca simtita asa ca lumea a fost tinuta afara inca o ora juma.

cind au deschis usile, baietzii s-au gandit sa bage rockerii in sala doar doi cite doi pe o singura usa. daca nu o deschideau intr-un final si pe a doua, mai aveam si acum oameni care s-ar fi chinuit sa intre la concert.

distractia a tinut 4 ore si a meritat pina la ultimul banutz: sonorizare si lumini f bune. din pacate nu au lipsit taranii. prietenu Vali a nimerit unu cu blugi si geaca de piele neagra care purta niste adidasi albi “de bazar” si care avea chef sa dea din cap si sa se certe cu restul privitorilor. c-asa-i la concert.

toaletele ecologice erau la 500 metri de hala asa ca manelo-rockerii gen ala cu adidasi albi puteau sa-si dea drumu pe ei.

femeile? da, am avut si rockerite. 90% “strimbe” conform descrierilor elevate a celorlalti participanti. 5% BUNE. cu rochii d-alea lungi negre in stil “nightwish” si mai si dadeau din cap. restu de 5% doar BUNE : ) si stateau cuminti…

1 Trackback / Pingback

  1. linkin park vine in romania | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*