Eurovision 2008 – Dima Bilan – Believe

mie mi se pare destul de slabuza melodia. dar nici romania nu a fost mai breaza…

Dima Bilan a intrat in concurs cu believing – o piesa cantata in engleza cu accent rusesc. mda, stiu ca eurovisionul e politic, dar mai erau si altii…

later edit: varianta de studio suna mai bine. da tot cu accent rusesc : )

via Andrei

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Ce sa mai..Dima a fost cel mai tare: melodie extraordinara (s-a simtit mana lui
    Timbaland) + interpretare vocala pe masura + prezenta lui Marton si a lui Plushenko au depasit asteptarile. Iar imaginea rusului este intr-adevar una de remarcat. Bravo Dima Bilan! Bravo Rusia!

  2. mey, mie mi`a placut mel asta cel mai mult…merita sa castige…in orice caz, nu vad ce alta mel ar fi putut castiga…k mel aia a greciei era o prostie si ucrainieni…au fost penibili…

  3. da, melodia fff buna,dar prezenta lui marton si a lui plushenko au ajutat-o sa castige.
    Dima e un cantaret bn,are voce. Love forever plushenko & marton

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*