eOK.ro – review

deocamdata se intra doar pe pile. asa ca iti zic doua vobe. si de bune si de rele. asa… amestecate. btw, am facut si un playlist cu niste piese bune gasite pe eok.ro. e la final.

colectia de muzica moca e mare. dar o gramada dintre piese sunt vechi. nu am gasit multe dintre piesele mele preferate. e si normal: artistu sau casa de discuri nu vor sa-si dea munca pe gratis.

 

playeru e… ok. poate d-aia se si cheama asa. imi place ca se aude f f bine. nu imi place ca odata setat volumul la juma, de ex, cind sari la piesa urmatoare iti gaureste timpanu din nou. asta e singurul mare minus pe care il pot gasi.

in plus nu poti sa derulezi inainte/inapoi pe melodie. dar asta o trecem cu vederea.

alcatuirea playlistului nu e f intuitiva. a trebuit sa scotocesc putin si sa apas butoane ca sa imi dau seama ce fac. nu ar strica un tutorial pt iubitorii de muzica mai … neobisnuiti cu d-astea.

initiativa e de laudat si florin de la hi-q face o treaba excelenta cu promovarea si dezvoltarea site-ului.

astept o aplicatie pt iPhone, sa-l vad ca merge cu google gears sau mozilla prism si dezinstalez winamp. astep o customizare mai mare a playerului. astept video, vreau eu multe de la un serviciu gratuit…  si astept mai multa muzica…

update: inca un downside: minodora si arabu? wtf… mda stiu ca sunt romani care asculta si asta. da totusi…

update 2: florin: vreau si varianta originala de la “poate”. e piesa mea preferata de la voi.

later edit: vad eu dublu sau wordpressu baga playeru de 2 ori? aveti un workaround?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*