eOK.ro – review

deocamdata se intra doar pe pile. asa ca iti zic doua vobe. si de bune si de rele. asa… amestecate. btw, am facut si un playlist cu niste piese bune gasite pe eok.ro. e la final.

colectia de muzica moca e mare. dar o gramada dintre piese sunt vechi. nu am gasit multe dintre piesele mele preferate. e si normal: artistu sau casa de discuri nu vor sa-si dea munca pe gratis.

 

playeru e… ok. poate d-aia se si cheama asa. imi place ca se aude f f bine. nu imi place ca odata setat volumul la juma, de ex, cind sari la piesa urmatoare iti gaureste timpanu din nou. asta e singurul mare minus pe care il pot gasi.

in plus nu poti sa derulezi inainte/inapoi pe melodie. dar asta o trecem cu vederea.

alcatuirea playlistului nu e f intuitiva. a trebuit sa scotocesc putin si sa apas butoane ca sa imi dau seama ce fac. nu ar strica un tutorial pt iubitorii de muzica mai … neobisnuiti cu d-astea.

initiativa e de laudat si florin de la hi-q face o treaba excelenta cu promovarea si dezvoltarea site-ului.

astept o aplicatie pt iPhone, sa-l vad ca merge cu google gears sau mozilla prism si dezinstalez winamp. astep o customizare mai mare a playerului. astept video, vreau eu multe de la un serviciu gratuit…  si astept mai multa muzica…

update: inca un downside: minodora si arabu? wtf… mda stiu ca sunt romani care asculta si asta. da totusi…

update 2: florin: vreau si varianta originala de la “poate”. e piesa mea preferata de la voi.

later edit: vad eu dublu sau wordpressu baga playeru de 2 ori? aveti un workaround?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*