e bun si twitter la ceva

cine zicea ca anu 2008 va fi anu microblogging-ului. nu sunt de acord. dar asta e o alta discutie. altceva vroiam sa zic. in seara asta am decoperit cum un twitter face cit toate adresele de mail si posturile de pe blog la un loc.

vroiam sa testez eOK.ro de ceva timp asa ca nu m-am dus sa cer la lume codu de intrare in beta ci am postat adresa de mail pe site-ul lor. prima data nimik. nici a doua. nici a 3-a…. hmmm

in seara asta vine vorba pe twitter despre eOK si ma bag si eu in vorba sa-mi zic pasu. in 20 secunde am primit invitatia de la florin grozea.

acu ascult andre – libera la mare. [mda, am luat-o razna rau…] nu stiam ca au versuri atit de … najpa…

btw, follow me on twitter

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. andre? Asculta “hiturile” din perioada adndre si zimi ce parere ai, mai ales “jimmy jimmy, iubesc fetitele-n bikini…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*