email cu cifre rotunde

gmail tocmai si-a dublat spatiul pt attachment. in loc de 10 mega poti sa trimiti acum 20 dintr-un foc. 

si daca tot vorbim de email-uri, statisticile arata ca cei mai mari trei provideri de free-webmail au ajuns la cifra rotunda de 500 milioane de clienti. yahoo conduce in top cu 250 milioane, urmat de hotmail cu 228, iar Gmail vine tare din urma cu 51 milioane de utilizatori.  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*