elena udrea blog

daca tot e la moda…elena udrea si-a facut si ea blog. dar a vrut sa fie mai cu motz si a facut un site personal. cu diferite sectiuni, desenat simplu, dar bine si deocamdata actualizat… la timp.

nu scrie ea pre mult pe blog. o sa aiba mai mult timp cind intra in opozitie.

posturile sunt insa prea lungi. si spre deosebire de un nastase sau altii sunt prea profunde pt omu de rind.

uite un fragment:

Vreau sa merg in continuare pe strada sa vorbesc cu oamenii, sa cumpar rosii din piata, vreau sa stau la rand asteptand sa-mi platesc telefonul, sa iau masa in public cu prietenii, sa fac plaja la Mamaia si multe altele pe care le faceti cu totii.

daca zicea ca vrea sa faca plaja la costinesti (nu neaparat la nudisti) era altceva. mamaia poate fi considerata mai de elita…

ps: elena, telefonul se poate plati online cu cardul. e mai simplu si… mai in ton cu noua ta aventura online ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. Propun in constitutie ca orice roman care candideaza la un post de presedinte sa traiasca 6 luni doar cu 700 roni pe luna

 2. B.C.Deva
  [(Au ) + (Ag )] – (C≡N)
  Poate prin procedee anteindustriale – minerit tradiÅ£ional, …şteamp, troc, … – să vezi ce turism eficient ar ieÅŸi la RoÅŸia Montană dacă e bine organizat – ficare turist ar putea încerca participarea ÅŸi poate dă peste ,,norocu’ bun” contra unei sume !?!
  Să vină EI să-l ia nu să li-l dăm noi !
  Oricum – de ce ni-e frică nu scăpăm…
  AÅŸa că…
  1• Din frontul de lucru minereul să fie împachetat imediat (în containere corespunzătoare) ÅŸi transportat – fie cu trenul, fie auto sau naval ori chiar aero – ( !,,navigabilizarea” MureÅŸului pe Tisa la Dunăre ÅŸi de aici spre ConstanÅ£a sau / ÅŸi Amsterdam ! ÅŸi…)
  2• Astfel, e c o l o g i z a r e a z o n e i se uşurează considerabil
  3• Devine necesară îmbunătăţirea infrastructurii de transport (1•)
  4• Ajuns la doritori, minereul poate fi tratat aÅŸa cum ni se propune nouă – adică ! ,,ecologic” . Ei – cei râvnitori de aur , – ACOLO la ei să-l tehnologizeze cum vreau ei ÅŸi să se ecologizeze cât doresc iar pe noi, AICI să ne lase ,,ne-beneficiarii’’ tehnologiei aceleia;
  şi ne-îmbunătăţitori de natură…(vrem ,, împreună cu natura’’ – nu deranjatori (stricători) de natură şi nici promiţători cum că poate cândva, vom fi cumva reparatorii ei …)
  •….Măcar aşa ne-am alege şi noi cu ceva infrastructură…
  …de-o fi una de-o fi alta
  CUM E SCRIS ŞI PENTRU NOI…
  ! Aurul ÅŸi-Argintul nostru
  TOT, – da ‘ TOT – nu-i pentru noi …

 3. Daca si Doamnele Tarii ar putea spune AM ZIS, desigur ar fi mai ascultate de multime….

  Cu deosebita pretuire,
  un mare admirator (desi prefer brunetele)

 4. Stimată Doamnă aveți în linkul de mai jos o provocare, oare nu considerați că merită să acordați atenția dv. susținută de d-nul Băsescu cu fonduri ne limimiutate pentru a le acorda colegilor de partid, reparânduse ceva din acest edificiu, pînă când timpul și răvoitori nu vor distruce tot din ce a mai rămas. Cred va costa mai puțin decât o sală de sport într-un sat oarecare din portofoliu PDL. Dar va conta imens pentru a demonstrarea omeniri gradul de civilizația și cultura al acestei țări, și în timp va depăși importanța cârnaților de pleșcocoi, specifici localități din care proveniți. Chiar dacă încercați să negaț acest lucru în ultimile comentari este un lucru dovedit.
  Link de referință:
  http://www.youtube.com/watch?v=ZDv5Am9v3lg

  Fan Turism

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. traian basescu blog | adrian boioglu - tot mai sus
 2. excursii, laptopuri, ipod si tricouri | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*