electronice verzi

greenpeace da iar cu bata in capu gigantilor. samsung si toshiba au cele mai ecologice politici de productie si implicit produse.

la polul opus e nintendo care nici nu a facut ceva pt a se redresa si nici nu prea are de gind…

apple e pe un mediocru loc 7 din 16. ce-i drept cu mult inaintea microsoft…

interesant este ca baietzii de la nokia au scazut in calitate mai ales dupa ce au venit in romania. coincidenta sau nu, greenpeace ii taxeaza.

si daca tot suntem la capitolul asta, cred ca stii ca pe 29 martie se stinge lumina, nu? de data asta benevol de toata lumea care crede in “sanatatea” pamintului.

earth hour e promovat in romania de ecomagazin. sunt curios cum si ce iese din toata poveste.

pina un alta, boio.ro sustine initiativa earth hour in romania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Ce poti sa-mi spui despre programul Term-vt 100 ?
    Imi cere o parola?Ce parola la ce se refera
    MULTUMESC

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*