Revolut oferă “Airport Lounge Passes” în noul update. 129.99 lei pentru câteva ore de lux în aeroport

Revolut - Aplicație și Card
Revolut - Aplicație și Card

Utilizatorii de Revolut Premium sau Metal primesc, de astăzi, acces la o funcție mult dorită de cei care călătoresc mult: Airport Lounge Passes. Cu alte cuvinte, poți să plătești o taxă modică și să ai acces la luxul oferit de marile aeroporturi ale lumii.

Noua facilitate vine cu update-ul la versiunea Revolut 5.32 (pentru iOS). După ce instalezi actualizarea, mergi în Tab-ul “More” și selectezi “Lounges”. O simplă căutare îți arată imediat dacă aeroportul în care ești sau pe care urmează să-l vizitezi are o astfel de facilitate pentru utilizatorii Revolut.

La lansarea noului update, Revolut oferă acces în doar 2 aeroporturi românești: cel de la Cluj și cel din Timișoara. Paradoxal, Otopeniul nu apare în listă.

Care sunt pașii pentru Airport Lounge Pass în Revolut

  1. În meniul Longes apeși “Add lounge passes”
  2. Cauți aeroportul dorit. Îl găsești și vezi câteva poze cu Lounge-urile existente
  3. Selectezi un lounge și vezi până la ce oră este deschis și ce oferă
  4. Apeși butonul “Add lounge passes”
  5. Îți vezi deja numele selectat. Poți să adaugi și un prieten. Apoi apeși “Continue”
  6. Verifici prețul. Pentru utilizatorii Premium, prețul este de 129.99 lei pentru un pass.
  7. Apeși “Complete Purchase” și primești un QR Code.

La intrarea în Lounge trebuie să arăți acel QR Code și apoi ai acces la toate facilitățile.

Unul dintre cele mai frumoase și mai bine dotate Business Lounge-uri în care am fost este cel al Turkish Airlines de la Istanbul. Acolo ai mai multe baruri cu mâncare internațională pregătită în fața ta, zonă de biliard, bibliotecă, cinema, TV, băuturi gratuite și baclavale cât cuprinde. În plus, beneficiezi de acces la Internet în mod gratuit (au câteva iMac-uri pregătite pentru cine nu are computerul în valiză). Dacă petreci mai multe ore în Lounge poți să ai acces la un dormitor privat, baie cu duș și poți să te odihnești înainte de decolare.

Merită cei 130 lei? Pentru o oprire de o oră – două la Cluj sau Timișoara nu i-aș da. Dar dacă stau de la 4-5 ore în sus în orice mare aeroport internațional, cu 27 Euro nici nu poți să mănânci și să bei. Nu mai vorbim de toate celelalte facilități.

Eu ajung la Istanbul și apoi în Rusia în viitorul apropiat, așa că poate voi avea ocazia să testez noua facilitate Revolut.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*