Einstein a gresit Teoria Relativitatii

ca cititor de carti si spectator de filme SF astept stirea asta de mic copil. Surse deocamdata neconfirmate stiintific sustin ca Teoria Relativitatii enuntata de Einstein a fost demontata de fizicienii germani de azi.

Povestea e lunga, dar asa mai pe scurt: baietii au demonstrat ca pot atinge o viteza mai mare decit viteza luminii. Oamenii de stiinta au miscat un foton cu o jucarie construita de ei la o vit. mai mare decit cea a luminii.

asta nu poate avea decit 2 consecinte mai mult sau mai putin imediate. una dintre ele e buna pt cititori scriitori de SF ca mine, iar cealalta e buna pentru utilizatori de internet… ca mine :)

si anume: daca Günter Nimtz and Alfons Stahlhofen au dreptate, vom putea sa calatorim in timp. daca nu noi, macar imagini, obiecte sau animale mici (nu le dau pisica mea decit daca imi arata personal ca jucaria merge).

o aplicare mai …apropiata de realitate este transferul de date si implicit internet cu viteze muuuult superioare. asta pentru ca avem net pe fibra si asta inseamna lumina care calatoreste mai repede pe tzeava.

lasatzi inventatorii sa vina la mine :P

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*