Einstein a gresit Teoria Relativitatii

ca cititor de carti si spectator de filme SF astept stirea asta de mic copil. Surse deocamdata neconfirmate stiintific sustin ca Teoria Relativitatii enuntata de Einstein a fost demontata de fizicienii germani de azi.

Povestea e lunga, dar asa mai pe scurt: baietii au demonstrat ca pot atinge o viteza mai mare decit viteza luminii. Oamenii de stiinta au miscat un foton cu o jucarie construita de ei la o vit. mai mare decit cea a luminii.

asta nu poate avea decit 2 consecinte mai mult sau mai putin imediate. una dintre ele e buna pt cititori scriitori de SF ca mine, iar cealalta e buna pentru utilizatori de internet… ca mine :)

si anume: daca Günter Nimtz and Alfons Stahlhofen au dreptate, vom putea sa calatorim in timp. daca nu noi, macar imagini, obiecte sau animale mici (nu le dau pisica mea decit daca imi arata personal ca jucaria merge).

o aplicare mai …apropiata de realitate este transferul de date si implicit internet cu viteze muuuult superioare. asta pentru ca avem net pe fibra si asta inseamna lumina care calatoreste mai repede pe tzeava.

lasatzi inventatorii sa vina la mine :P

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*