CD-ul a implinit 25 ani

si nu pot sa cred ca inca e un mediu atit de folosit.

discu ala argintiu pe care il dai la prieteni cu filme, muzica, poze si software piratat e aproape la fel de batrin a mine. (eu am fost inventat acu 28 ani)

yo zic ca el va fi ingropat (nu f curind insa) de DVD-urile re-writable de inalta definitie (HDDVD sau Blue-ray) si de memoria flash (atit de folosita in jump-drive-ul pe care tot mai multi il au in buzunar).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*