direcTV urmeaza exemplul romanesc

cum, nu stii ce e directTV? e una dintre cele mai mari si mai tari companii de cablu, satelit si internet provider din america de nord si de sud. 

baietii astia au venit cu ideea geniala de a furniza interenet prin priza de curent.

nu stiu de ce, dar parca satu ala in care era mircea rusu (cantaretzul) a pus asta in practica inca de pe vremea cind babele nu stiau ce e aia facebook sau you tube ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*