ciuhandu isi face de cap

stiu ca in tara scandalul paote e aproape consumat, dar daca tot au ajuns filmele pe you tube atunci merita bagt in seama. 

il stiam pe ciuhandu drept un om cu mintea deschisa. acum vad ca face gesturi care demonstreaza ca avea doar capu deschis si d-aia i-a plecat creieru la plimbare…

la inceputul carierei mele de jurnalist, cineva m-a invatat ca eu o sa fiu jurnalist toata viata, pe cind militianu care e acum sef de birou, nu va fi acolo si peste 3-4 ani. asta se aplica si la primari. nu mai visati ma baieti ca veti in scaunu ala pe viata, ca va treziti peste citiva ani ca nu va mai baga nimeni in seama. si gesturile astea gratuite nu prea se uita usor. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*