Dinu Patriciu – cel mai bogat roman?

de ce titreaza ziarele ca patriciu a devenit cel mai bogat roman?

pai pina acu, tot ce avea el nu era tot o valoare? chiar aceeasi? ca doar nu si-a insusit rompetrol peste noapte si apoi, pina de dimineata a vindut-o…

asta odata. si apoi de cind a devenit lumea interesata de ce si cui isi vinde el firma? cind era pe la teve judecat de… (evident)judecatori… parca nu-i numaram tzevile de la rafinarie…

si ce daca noii patroni sunt fosti sovietici?

rusii ne…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*