deci… cit dureaza doua zile?

pai cam 6. daca e sa ma iau dupa site-urile americanesti care fac comert.

am comandat un card (un memory stick duo de 4 giga). l-am gasit pe newegg cu putin sub 70 de para (deci un kilipir). am pus comanda vineri dupa amiaza si cum colegu pt care il luam vroia sa-l aiba repede am ales delivery in 2 zile. ba chiar a acceptat omu sa plateasca 3 dolari in plus ca sa fie procesata comanda cu prioritate.

acu juma de ora (deci la 3 zile dupa) primesc un mail de la ei in care imi zic ca pachetu ajunge joi. (deci la 6 zile dupa comanda initiala)

deci…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Bună Adrian, “tăticul” meu în ale blogului…
    De antitalent în calculatoare ce sunt, abia de curând am descoperit cum stă treaba cu blogrollul… Te-am pus la mine, cu recunoÅŸtintă…
    Să auzim de mai bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*