Dino Park Râșnov își așteaptă vizitatorii după Starea de Urgență. Spațiile deschise au reguli noi pentru turiști

Dino Park Râșnov
Dino Park Râșnov

Comentariul boio.ro: Dino Park Râșnov este una dintre locațiile pe care o recomand familiilor cu copii mai mari de 4 ani. Iată comunicatul lor despre redeschiderea parcului:


Conform reglementărilor în vigoare, am pregătit o serie de măsuri de protecție, atât pentru vizitatori cât și pentru angajații parcului. Pentru ca vizita în parc, în această situație neobișnuită, să fie un moment frumos și relaxant pentru toată lumea, contăm pe înțelegerea și sprijinul vizitatorilor și al partenerilor noștri.

Mai jos am listat toate măsurile de protecție luate în parc, dar și câteva recomandări pentru vizitatori:

 • Suplimentăm numărul de case de bilete, în funcție de fluxul de oameni pe care îl vom avea la parc. De asemenea, le recomandăm vizitatorilor noștri să opteze și pentru achiziția de bilete online de pe bilete.ro – https://www.bilete.ro/dino-parc-rasnov/
 • Recomandarea noastră este ca toți vizitatorii să poarte mască de protecție. Este recomandat ca și copiii de peste 3 ani să poarte mască de protecție. În cazul în care cineva nu are, se vor putea achiziționa măști și mănuși fără adaos comercial de la intrarea în parc.
 • Am instalat un scanner termic care măsoară temperatura tuturor celor care intră. Măsurarea temperaturii nu este opțională, iar dacă scannerul detectează o valoare anormală, mai mare de 37,3 grade, persoana respectivă va fi rugată să își reprogrameze vizita la Dino Parc.
 • Pentru a evita supraaglomerarea, am implementat un sistem care ne permite să știm constant numărul de vizitatori care vor intra în parc.
 • Am amplasat un covor cu dezinfectant la intrarea în parc pe care toți vizitatorii vor fi rugați să pășească înainte de a intra.
 • Fluxurile de intrare și ieșire ale parcului sunt acum complet separate.
 • Pentru moment, cinematografele, expozițiile indoor și locurile de joacă vor rămâne închise. Se poate vizita, însă, întregul traseu cu dinozauri. Celelalte activități vor fi deschise de îndată ce situația generală o va permite.
 • Am lărgit aleile de pe traseul cu dinozauri.
 • Vizitatorii noștri vor avea acces în toate spațiile din parc, nu doar pe alei ca până acum, pentru a evita aglomerația pe traseu. De asemenea, am mai amplasat încă 150 de bănci cu distanță între ele.
 • Pe toată durata zilei, la fiecare 15 minute, vom dezinfecta spațiile comune expuse (mânere, balustrade, etc.)
 • Am amplasat recipiente cu dezinfectant atât la intrare cât și în interiorul parcului.
 • Toți colegii noștri din parc vor avea echipament de protecție adecvat.
 • Am suplimentat staff-ul pentru a supraveghea mai bine respectarea măsurilor de igienă și de distanțare socială.
 • Am amplasat plăcuțe informative cu regulile care trebuie respectate în cele mai vizibile locuri din parc.

Doar împreună vom reuși să trecem cu bine peste această perioadă, așa că ne bazăm în totalitate pe înțelegerea celor care ne vor trece pragul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*