dev-team: nu face upgrade la 2.2 daca vrei un iPhone 3G deblocat

ei zic ca mai au doar un pas pina la marea deblocare. asta cu o singura conditie: sa nu faci upgrade atunci cind apare 2.2.

si se spune ca vine maine, 21 noiembrie. oricum, la ce aduce 2.2 in plus nu pot sa zic ca e asa de tentant incit sa nu rezisti fara upgrade.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Cand va aparea deblocarea o sa am un motiv [in plus] sa-mi iau un iPhone… pentru ca am fost client Orange si nu vreau sa redevin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*