De vanzare: Invisible Shield pentru Retina Display 15″ MacBook Pro

UPDATE: A fost vandut!

Inainte sa-l pun pe site-uri de anunturi incerc aici.

Am un Invisible Shield pentru un retina MacBook Pro de 15”. Merge folosit cu orice model de prin 2012 incoace.

Cutia este desigilata (pentru ca am vrut sa ma asigur ca are toate piesele in ea), dar continutul este nou-nout si numai bun de pus pe un Mac Book Pro.

Precizez ca este un Invisible Shield original, facut de Zagg. Au incercat si altii sa faca produse similare dar nu prea le-a reusit la nivelul si calitatea Zagg. Iti protejeaza capacul (spatele display-ului), partea de jos, trackpad-ul, zona de linga boxe si zona de linga trackpad. La pachet sunt incluse 3 sticlute de spray necesar aplicarii, 3 squegee si 3 cirpe mici de curatat.

Pe site-ul Zagg, produsul costa 54.99 Euro (242 lei) la care se adauga transportul catre Romania.

Eu il dau cu 150 lei. Cumparatorul alege metoda de expediere si o plateste.

Atentie: Zagg ofera garantie pe viata pentru el. Asta inseamna ca daca Invisible Shield se zgarie, deterioreaza il trimiti la ei si ei iti dau unul nou.

Daca nu stii ce este si ce poate sa faca un Invisible Shield uita-te la clipurile de mai jos. Daca ai intrebari le astept in comentarii. Cei interesati pot sa trimita direct email. Adresa este aici.

Primul venit, primul servit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*