da masina, neamule

cu o intarziere nepermisa, dar scuzabila de febra iPhone care a cuprins boio.ro ma alaturi listei lungi de sustinatori ai lui victor si ai cauzei lui.

omului i-au furat masina. nu e primu si nici ultimu din tara. problema e ca ne-am cam saturat sa stam cu mainile in san si sa vadem cum ai nostri politisti de la furturi auto nu fac treaba decit pe spaga sau chiar deloc.

ne-am saturat sa vedem cum autoritatile pe care le platim (da, le platim din banii nostri!!!) ridica din umeri si se uita in directia opusa timp de 4 ani.

pina ii dam jos pe aia care nu-si fac treaba putem sa sustinem un proiect de genul dude, wimc? si nu e vorba numai de masini e vorba si de alte furturi mai mari sau mai mici, de dosare intregi care zac de parca faptuitorii s-au evaporat in secunda doi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Masina furata o declar nula | Cazare Constanta Mamaia

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*