cat fight intre hackerii de iPhone

dupa ce geohot a anuntat pe blogul lui o solutie hardware de deblocare a iPhone (care apropo, a inceput deja sa dea erori mari si sa tranforme ifoane in caramizi scumpe), au scos capul in lume si membrii iphone dev team.

dar nu ca sa-l sustina pe adolescentul hacker ci ca sa-i dea in cap si sa faca mijto de el ca se misca greu…

zibri (unul dintre cei citiva din iphone dev team) ii aduce aminte lui geohot ca ei au gasit seckpack-ul in urma cu o luna si ca tentativa lui de acum e sortita esecului.

in plus, membrii iphone dev team ii spun lui geohot ca nu stie sa faca parte dintr-o echipa si cit de mult au de suferit utilizatorii de iphone din cauza asta.

ce ti-e si cu hackerii astia…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. si
  2. Ambele echipe Dev Team si Elite Team imi par ca dezinformeaza lumea: daca ar fi avut secpack 1.1.3 de o luna de ce nu l-au folosit pt. a debloca iPhone 1.1.2 OTB BL 4.6, deoarece ambele au sustinut pana acum sus si tare ca DECAT de secpack e nevoie pt. a pune la punct metoda de unlock.

  E inclin sa cred altceva: sunt foarte multi care asteapta solutia de SW unlock si baietii au deja solutia numai ca acum li s-a aprins beculetzul ca pot face bani gramada daca o vand in loc sa o dea moca. In spiritul acestei idei, este foarte posibil ca ei sa scoata cat de curand o versiune pe bani gen IPSF (IPhoneSIMFree). S-au cam dus vremurile hackerilor adevarati – care o faceau numai pt. prestigiu, nu pt. a-si atrage foloase materiale.

  Ramane de vazut. Saptamana care va urma cred ca va limpezi apele in ceea ce priveste mult-asteptata solutie de software unlock 1.1.2 BL 4.6

 2. Nu o sa dezvaluie nimeni nicio metoda de unlock sw pana nu lanseaza Apple SDK-ul pt iPhone, care apropo, tre sa apara luna asta.

 3. stie cineva ce este Nhatquanglan sub forma unui folder.exe??? un virus care se raspandeste prin intermediul iPhone, iPod-uri removable discuri etc…

 4. Prin intermediul iPhone si iPod Touch, ma indoiesc. Apple ne-a blocat momentan la aceste aparate modul Disk Use si sincronizarea cu alte terminale bluetooth (cu exceptia handsfree-urilor), tocmai pentru a preveni aparitia virusilor.

  La celelalte iPoduri si la removable discuri, este foarte posibil sa-ti iei virusi, atata timp cat dispozitivul este formatat de PC (FAT).

  Nhatquanglan este un virus DE WINDOWS!! Se joaca cu svchost, nu te mai lasa sa umblii in device manager, in task manager, in command prompt, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*