da cu “piatra” in iPod

ma intrebam cind o sa scoata creativ un concurent pentru iPod shuffle. l-au scos azi. e "zen rock" si arata ca o mica piatra de rau, cu margini rotunjite. 

avantajul imens: nu ai nevoie de divere, de cd-uri cu programe si alte cele si mai ales NU ai nevoie de iTunes ca sa-ti pui muzica pe el

avantajul doi: e la juma de pret fata de iPOd shuffle ($ 110). Creative zen rock costa in state cam 60 de dolari.

da, stiu ca apple se pregateste de iPhone, dar pina atunci jucariile sale de pe piata de muzica sunt din ce in ce mai depasite. si daca pe iPhone o sa pui muzica tot prin iTunes…mai bine te lasi pagubas… 

eu raman un utilizator foarte multumit de creative Zen V Plus

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*