curcubeul circular – fenomen unic in Florida

acu nush daca e unic, dar cu siguranta a uimiti o grama de oameni. fotografia de mai jos e facuta in key west florida (apasa pe ea sa o vezi la caliate mai buna).

curcubeul ala era un cerc perfect in jurul soarelui. si a fost asa timp de vo doua ore. oamenii faceau poze. eu nu am prins decit juma din el (iphone-ul nu are lentila wide) asa ca l-am incadrat intre niste palmieri ca sa fie mai de efect…

(apasa pe poza sa o vezi in toata splendoarea)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. am vazut asa ceva da in jurul Lunii intr-o noapte cand eram in Phoenix Arizona ,acum 2 ani! Un cerc perfect de mari dimensiuni!
    Nu stiu cum se numeste fenomnul,dar un prieten de-al meu a facut si poze,mai bine zis a incercat ca nu stiu sigur daca i-au iesit sau nu!!!

  2. In ROGVAIV n-am vazut, dar cerc mare alb sau aparent alb in jurul soarelui sau al lunii pline am vazut frecvent si in Romania… Nu stiu explicatia fenomenului.

  3. Pe 22 ianaurie 2010, in jurul orei 10, ora locala a Germaniei, fiind in cursa aeriana Budapesta Frankfurt, in timp ce survolam plafonul unor nori copacti, la inclinarea usoara a avionului am vazut sub spre pamant, un fastuoas curcubeu circular, Culorile erau foarte bine definite. Pe ,,ecranul ,, format din acest curcubeu, a aparut umbra avionului in care ma aflam. Era ca o CRUCE autentica.
    Pana sa scot aparatuld e fotografiat din buzunar, imaginea a disparut. Totusi, am avut timp suficient sa observ detaliile.
    Desi cred in MINUNI, cred ca a fost un fenomen optic. Este vreun specialist printre noi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*