curcubeul circular – fenomen unic in Florida

acu nush daca e unic, dar cu siguranta a uimiti o grama de oameni. fotografia de mai jos e facuta in key west florida (apasa pe ea sa o vezi la caliate mai buna).

curcubeul ala era un cerc perfect in jurul soarelui. si a fost asa timp de vo doua ore. oamenii faceau poze. eu nu am prins decit juma din el (iphone-ul nu are lentila wide) asa ca l-am incadrat intre niste palmieri ca sa fie mai de efect…

(apasa pe poza sa o vezi in toata splendoarea)

3 Comments

  1. am vazut asa ceva da in jurul Lunii intr-o noapte cand eram in Phoenix Arizona ,acum 2 ani! Un cerc perfect de mari dimensiuni!
    Nu stiu cum se numeste fenomnul,dar un prieten de-al meu a facut si poze,mai bine zis a incercat ca nu stiu sigur daca i-au iesit sau nu!!!

  2. In ROGVAIV n-am vazut, dar cerc mare alb sau aparent alb in jurul soarelui sau al lunii pline am vazut frecvent si in Romania… Nu stiu explicatia fenomenului.

  3. Pe 22 ianaurie 2010, in jurul orei 10, ora locala a Germaniei, fiind in cursa aeriana Budapesta Frankfurt, in timp ce survolam plafonul unor nori copacti, la inclinarea usoara a avionului am vazut sub spre pamant, un fastuoas curcubeu circular, Culorile erau foarte bine definite. Pe ,,ecranul ,, format din acest curcubeu, a aparut umbra avionului in care ma aflam. Era ca o CRUCE autentica.
    Pana sa scot aparatuld e fotografiat din buzunar, imaginea a disparut. Totusi, am avut timp suficient sa observ detaliile.
    Desi cred in MINUNI, cred ca a fost un fenomen optic. Este vreun specialist printre noi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*