Cum scapi de clopotelul de Chrome Notifications din Menu Bar pe Mac

Ultimele doua versiuni de Chrome au adus cu ele acele notificari. Eu nu le folosesc si nici nu prea poti sa scapi de clopotelul din Menu Bar, chiar daca nu folosesti notificari.

Solutia mea a fost sa-l ascund cu Bartender. Apropo, foloseste cineva aplicatia asta? Mie imi place din ce in ce mai mult. Azi am aflat ca exista o solutie prin care poti sa scapi de tot de acel clopotel.

Pasii sunt usor de urmat:

1. In Chrome, tasteaza in omnibar: “chrome://flags”. Fara ghilimele.

2. Cauta setarea pentru “Enable Rich Notifications” si seteaz-o pe DIsabled.

3. Mergi la Enable experimental UI for Notifications si da-i si la asta Disable.

4. Restarteaza Chrome.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. L-am dezactivat de mult timp. Mă enerva la culme. Nu funcționa deloc.
    Am folosit și Bartender, dar parcă nu e la fel când am toate acolo :)

  2. Bun pont, multumesc. Cred ca in curand am sa scap de Chrome de tot, a inceput sa se blocheze iar pe youtube e ingrozitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*