Cum rezolvi problema cu Alarma de iPhone

Dap, Apple nu a crezut ca 2011 va veni vreodata. Din cauza asta, probabil, alarma de iPhone nu merge in primele zile ale anului. Si nu e o problema legata de iOS 4.2.1 si iPhone 4, ci si la versiuni inferioare sau modele de iPhone / iPod Touch mai vechi intalnim acelasi bug – alarma nu merge.

Cum o rezolvi? Well, raspunsul simplu este: se va rezolva singura dupa 3 ianuarie. Pina atunci insa, trebuie sa setezi alarma sa fie pe Repeat. Evident, dupa fiecare data cind suna, o dezactivezi.

Sfatul boio.ro: mai bine dormi pina pe 3 ianuarie :)

UIte ca am inceput 2011 cu un Apple Fail!

update 3 ianuarie: Alarma merge. Acum poti sa dormi linistit!

10 Comments

  1. Chiar m-am intrebat de nu a sunat azi alarma cand am pus-o. Credeam ca nu a sunat pentru ca am inchis aplicatia Clock de pe fundal :))

  2. @Marian: nu am idee, dar daca setezi data telefonului ca fiind una ulterioara celei de 3 ianuarie – alarma merge. Asta nu inseamna ca trebuie sa asteptam pina pe 3 ianuarie ca sa mearga Alarma, ci doar ca e o problema pe parte de coding pe care Apple nu a prevazut-o cu primele zile ale lui ianuarie.

  3. mi-s pornit alarma anti furt de la masina… era sa platesc amenda de deranj public.. ca m-am chinuit o ora sa o fac sa taca…. s-a terminat de la un simplu pumn pe capota…! cu telu saracu la -14 grade.. mergea si alarma si telu si jipiesu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*