Cum rezolvi problema cu Alarma de iPhone

Dap, Apple nu a crezut ca 2011 va veni vreodata. Din cauza asta, probabil, alarma de iPhone nu merge in primele zile ale anului. Si nu e o problema legata de iOS 4.2.1 si iPhone 4, ci si la versiuni inferioare sau modele de iPhone / iPod Touch mai vechi intalnim acelasi bug – alarma nu merge.

Cum o rezolvi? Well, raspunsul simplu este: se va rezolva singura dupa 3 ianuarie. Pina atunci insa, trebuie sa setezi alarma sa fie pe Repeat. Evident, dupa fiecare data cind suna, o dezactivezi.

Sfatul boio.ro: mai bine dormi pina pe 3 ianuarie :)

UIte ca am inceput 2011 cu un Apple Fail!

update 3 ianuarie: Alarma merge. Acum poti sa dormi linistit!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. Chiar m-am intrebat de nu a sunat azi alarma cand am pus-o. Credeam ca nu a sunat pentru ca am inchis aplicatia Clock de pe fundal :))

  2. @Marian: nu am idee, dar daca setezi data telefonului ca fiind una ulterioara celei de 3 ianuarie – alarma merge. Asta nu inseamna ca trebuie sa asteptam pina pe 3 ianuarie ca sa mearga Alarma, ci doar ca e o problema pe parte de coding pe care Apple nu a prevazut-o cu primele zile ale lui ianuarie.

  3. Azi suntem in 3 ianuarie si nu a mers alarma am pus-o de 2 ori nimic…Deci nu prea sa rezolvat

  4. mi-s pornit alarma anti furt de la masina… era sa platesc amenda de deranj public.. ca m-am chinuit o ora sa o fac sa taca…. s-a terminat de la un simplu pumn pe capota…! cu telu saracu la -14 grade.. mergea si alarma si telu si jipiesu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*