Cum indepartezi clientii

HTC scoate o tableta cu Android OS. HTC Flyer va costa 500 dolari. Pina acum totul e OK. Numai ca fabricantul bate moneda pe super-ideea de tableta care merge cu un Digital Pen.

Astazi am primit si pretul pentru accesoriul in cauza: 80 dolari. Si cind te gandesti ca unora li s-a parut scumpa husa magnetica pentru iPad 2, care costa 40-70 dolari.

Partea si mai interesanta este ca atit HP Slate cit si o tableta facuta de Fujitsu au cite un Digital Pen. Numai ca al lor costa 50, respectiv 25 dolari.

Sunt curios in cite exemplare se va vinde HTC Flyer si mai ales creionul digital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. 2011 este anul “copy cats”, se copiaza tot, din marketing in special
    Am inceput sa indragesc mai mult platforma WindowsPhone in defavoarea Android care se aseamnana foarte mult cu iOS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*