cum e cu referenduumu’

discutam cu cineva acu vo citeva minute si am ajuns la o concluzie. basescu nu a cistigat de data asta. ci… ceilalti au pierdut. de ce? pentru ca nu avem o opozitie valabila in romania.

asa ca din doua rele, romanul l-a ales pe cel mai mic. gresesc?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Eu cred ca asta e un nou trend in Romania. Si la alegeri a trebuit sa alegem un rau mai mic dintre 2 rele.
    Eu nu cred ca ceilalti au pierdut. Eu cred ca romanii nu au fost interesati si partidele contra Basescu au jucat prost. In loc sa trimita oamenii lor la voturi, desi sunt sigur ca i-au trimis, au decis sa joace astfel incat prezenta la vot sa fie cat mai mica si astfel sa-i scada credibilitatea lui Basescu.
    Al doilea lucru cu care au gresit cei contra Basescu a fost faptu ca nu i-a chemat pe toti de dimineata la o sedinta, si aici ma refer la toti membrii de partid din toate judetele, si sa le zica sa voteze DA. Ei le-au zis sa mearga la vot. Ei au mers la vot si au votat NU. Astfel nu pot sa vad cum ar fi primit 75%…

  2. Interesant. Insa asa se spune de vreo 17 ani: ca in Romania nu avem o opozitie. Cand PSD-ul era la guvernare se spunea ca nu avem opozitie. Si chiar asa e: atunci cand PSD-ul era la guvernare, Romania nu avea o opozitie pentru ca politica de dreapta in Romania era falimentara, distrusa complet in comunism.

    Acum insa cred ca nu mai e asa. Din contra. La ora actuala in Romania cred ca e o opzitie veritabila si puternica. Dovada ca avem din 2004 un Guvern minoritar sub 20% din sustinerea parlamentara. Asta cred ca trebuie sa spuna ca in Romania este o opozitie tare, tinand cont ca socialistii au ajuns la putere intr-un Guvern care se vrea a fi de dreapta, asa cum este Basescu.

    La ora actuala, cu un presedinte PD, opozitia (PSD) este la putere, tinand cont ca din Guvern sunt exclusi ministrii PD si ca PNL a facut jocurile PSD-ului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*