Cum arata traseul unui colet catre destinatar

Ce se intampla atunci cind trimiti un pachet? Ruben van der Vleuten a creat un dispozitiv care inregistreaza cu o camera video acest traseu. Ca sa salveze baterie si spatiu de stocare, hackerul nostru a setat dispozitivul sa inregistreze doar atunci cind pachetul era in miscare.

El s-a asigurat ca pachetul este unul cit se poate de banal si nu trezeste suspiciuni. Camera video avea un mic orificiu acolo unde este litera B de pe colet. Video final este simpatic.

Oare in Romania ajungea la destinatie?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Interesant. Astept si eu un colet din Romania de vre-o saptamana si nu mai ajunge. De obicei ajungea in 3-4 zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*