Cum arata si cum se misca BlackBerry PRIV

Numai mie mi se pare ciudat numele ales de ei?

Primul telefon cu Android scos de BlackBerry are un display de 5.4 inch (cam cat un iPhone 6s Plus) si mai are si tastatura care iese din partea de jos. Vine cu 3GB RAM, 32GB spatiu (poate fi marit pana la 2TB cu ajutorul unui card), o baterie de 3410mAh si Android 5.1.1.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Am intrat pe site la tine de pe linkul tau de facebook sau twitter , ok deci clar te urmaresc , citesc si articolul, dar ptr Dumnezeu de ce nu ma lasi sa vad full screen un video ? Nu fug nicaieri daca dai stiri bune o sa ma intorc …Dar daca ma fortezi sa fac un lucru doar de dragul a nu stiu ce, poate nu mai vin …

  2. @Sebastian: nu e ceva ce am setat eu intentionat. Atunci cand postez pe boio.ro o fac prin aplicatia Ecto. Acea aplicatie scoate atributul de allowfullscreen din youtube pentru ca nu il considera corect pentru un iframe. Nu stiu de ce, dar mai investighez.

    Merci de atentionare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*